Βίκος Cola Elite Neon Cup 2019 by Yellowfields

Η εταιρεία Yellowfields διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το Elite Neon Cup, το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα.

Η εταιρεία Yellowfields διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το Elite Neon Cup, το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα. Σκοπός του τουρνουά είναι η ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου από αθλητές από όλο τον κόσμο προωθώντας την ελληνική φιλοξενία και τον ελληνικό πολιτισμό. Η ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου, έχει καθιερωθεί ως θεσμός στα πλαίσια του ενεργητικού και παθητικού αθλητικού τουρισμού. Για αυτόν τον σκοπό, έκτός από την αγωνιστική δράση, έχει οργανωθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, μια πλήρης ξενάγηση για τις ομάδες στην Ακρόπολη.

Το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2019 by Yellowfields θα διεξαχθεί στις 2 με 5 Μαΐου στην πόλη της Αθήνας, στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Παιανίας  στην περιοχή Καρελλάς στο Κορωπί Αττικής. , με την συμμετοχή ομάδων στις ηλικίες Κ-15, Κ-13, Κ11 και στις 24 με 26 Μαΐου στο Σοφικό Κορινθίας στο ‘’The Ranch’’ με την συμμετοχή ομάδων στις ηλικίες Κ-14, Κ-12, Κ-10. 

Την φετινή χρονιά 44 τμήματα, με 900 ποδοσφαιριστές από 24 ομάδες από 10 χώρες, θα δώσουν το παρόν στην διοργάνωση. Ενδεικτικά κάποιες από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι:  η Liverpool Fc (Αγγλία), η Lyngby Fc (Δανία), το Apoel Fc (Κύπρος), η Bentleighs Fc (Αυστραλία), τα Tirana Fc( Αλβανία), η Partizan Fc, η Cukaricki (Σερβία), η Goppinger Sportverein( Γερμανία), η Swansea Fc (Αγγλία), η Altinordu Fk (Tουρκία), IFK Goteborg (Σουηδία), η Dynamo Moskva (Ρωσία), η Άεκ, ο Ατρόμητος, ο Άρης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, κ.α. (Ελλάδα).  

Μερικές από τις ομάδες του εξωτερικού που έχουν πάρει μέρος τα προηγούμενα χρόνια είναι: η Manchester City Fc, η Dortmund Fc, η West Brom Fc, η Galatasaray Fc, η Cagliari Fc, η Krasnodar Fc, η Anzhi Fc κ.α. Αξιοσημείωτο είναι, ότι παίκτες αυτών των ομάδων, πλέον παίζουν σε κορυφαίο διασυλλογικό και διεθνές επίπεδο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Phil Foden και o Jadon Sancho που συμμετείχαν με την Κ15 της Manchester City Fc το 2015, και τώρα παίζουν στις πρώτες ομάδες της Manchester City Fc και της Dortmund Fc αντίστοιχα.

Το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2019 by Yellowfields τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.). Επίσημος χορηγός τηλεοπτικής  μετάδοσης είναι και φέτος τα κανάλια Novasports, που θα μεταδώσουν, επιλεγμένες αναμετρήσεις, κατά τη διάρκεια του τουρνουά και τους τελικούς και θα διατίθενται σε Live streaming, για τους χρήστες του διαδικτύου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.eliteneoncup.com αλλά και μέσω του www.novasports.gr. 

Την προσπάθεια αυτή στηρίζει ενεργά  ο μεγάλος ονομαστικός χορηγός Βίκος Cola, ενώ, μεταξύ των φετινών υποστηρικτών του τουρνουά, βρίσκονται εταιρίες, όπως η AZ sports Scholarships, τα εκπαιδευτήρια Γείτονα, το Football Pro και το ‘’The Ranch’’. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.