Παναθηναϊκός: Στόχος η Ευρώπη με Μπόλονι

Ο Γιάννης Αλαφούζος έθεσε ξεκάθαρο στόχο Ευρώπη στον Λάζλο Μπόλονι μέσω πρωταθλήματος ή κυπέλλου. Αναλυτικά οι όροι της συμφωνίας.

Όπως όλα δείχνουν νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά από επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο συμφώνησε να αναλάβει την τεχνικλή ηγεσία των πράσινων σε αυτό το δύσκολο σταυροδρόμι που βρίσκεται η ομάδα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διάρκεια συμβόλαιο 1+1 χρόνων με το +1 να το ενεργοποιεί ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση επίτευξη στόχχων. Ποιοι είναι αυτοί; Η 3η ή η 4η θέση στο πρωτάθλημα ή η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος ώστε οι πράσινοι να επανέρθουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Μάλιστα οι άνθρωποι του “Τριφυλλιού” πιέζουν ώστε ο Μπόλονι να είναι στην Ελλάδα το νωρίτερο δυνατό ώστε να είναι στο πάγκο της ομάδας στο ματς με τον ΟΦΗ.

Από την πλευρά του ο Μπόλονι ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ να έχει άμεση επικοινωνία μαζί του χωρίς ενδιάμεσους για όλα τα ζητήματα της ομάδας, ζήτησε λεπτομέρειες για το πρότζεκτ ενώ ξεκαθάρισε πως θα απαιτήσει απόλυτη πειθαρχία από τους ποδοσφαιριστές του και θα δουλέψει πολύ με τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Οι άνθρωποι της ομάδας πάντως δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να έρθει ο Ρουμάνος τεχνικός στη χώρα μας παρά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που υπάρχουν στην Ουγγαρία οπου και βρίσκεται για να πιάσει άμεσα δουλειά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.