Η άγνωστη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την πρέσβειρα της Κίνας!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς επικοινωνιακές... τυμπανοκρουσίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε βρεθεί στην πρεσβεία της Κίνας και είχε συναντηθεί με την πρέσβειρα της ασιατικής χώρας, Τσανγκ Τσιγιουέ!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς επικοινωνιακές… τυμπανοκρουσίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε βρεθεί στην πρεσβεία της Κίνας και είχε συναντηθεί με την πρέσβειρα της ασιατικής χώρας, Τσανγκ Τσιγιουέ! 

Ασφαλώς και η συγκεκριμένη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019 δεν έχει καμία σχέση με τα ευφάνταστα σενάρια περί κινέζικου ενδιαφέροντος για την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού και αφορούσε αποκλειστικά στην ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ του συλλόγου και της Κίνας και στη συνεργασία πάνω σε αθλητικά Θέματα. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της κινέζικης πρεσβείας: “Η αθλητική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας έχει στέρεες βάσεις και πολλές προοπτικές. Η Κινέζικη Πρεσβεία θέλει να βοηθήσει ενεργά τους ελληνικούς αθλητικούς οργανισμούς, ανάμεσα τους και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συνεργαστούν με την Κίνα στην περαιτέρω ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και στην αθλητική συνεργασία”. 

Στη συγκεκριμένη συνάντηση που είχε γίνει στην προ – κορωνοϊού εποχή, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είχε αναφέρει ότι: “Με τη συνεχή ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας, ο Παναθηναϊκός είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με Κινέζικες ομάδες και εταιρίες σε περισσότερα επίπεδα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.