Μπόγρης: “Αφιερωμένη η νίκη και στην κυρία Αγγελική”

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και τον Ορέστη Συντελή για την ιστορική νίκη του Προμηθέα επί της Βίρτους Μπολόνια και την πολλαπλή σημασία αυτής.

Μετακόμισε στην Πάτρα το καλοκαίρι και λίγους μήνες αργότερα πανηγύρισε με τον Προμηθέα την πιο σπουδαία, μέχρι την επόμενη, νίκη του συλλόγου στην Ευρώπη. Η κοινωνία της Πάτρας τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και εκείνος το μόνο που θέλει είναι να τους ανταποδώσει την αγάπη, αφού όπως εξηγεί στην κάμερα των καναλιών Novasports, το μόνο που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μπόγρη. Ο 30χρονος σέντερ λίγη ώρα μετά την ιστορική νίκη της πατρινής ομάδας επί της Βίρτους Μπολόνια, ανέλυσε τη σημασία της και εξήγησε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τέτοια αποτελέσματα στο brand name του συλλόγου.

Την ίδια στιγμή αποθέωσε τον Λεωνίδα Κασελάκη, χαρακτηρίζοντας κομβική την παρουσία του στο χθεσινό (22/10) παιχνίδι και υπογράμμισε πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις στη διαδρομή του στον χώρο του μπάσκετ, αφιερώνοντας τη νίκη στη σπιτονοικοκυρά του, κυρία Αγγελική και στην πόλη της Πάτρας που διψά για μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπόγρης στα κανάλια Novasports:

Για την ιστορική νίκη του Προμηθέα επί της Βίρτους Μπολόνια: “Ήταν ένα πάρα πολύ  σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Με μία ομάδα που ήταν πρώτη στον όμιλο και θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε. Κυρίως το θέλαμε για να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Γιατί όπως και να το κάνεις ο Προμηθέας είναι μία ομάδα που τώρα χτίζει το brand name της και νίκες σαν αυτή θα ακουστούν σε όλη την Ευρώπη και σε όλη την Ελλάδα. Οπότε έτσι θα μεγαλώσει και η ομάδα. Χαιρόμαστε γιατί μας δίνει ένα αβαντάζ στην πρόκριση, που ήταν και ο πρώτος στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Από εκεί και πέρα, δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα εντός και εκτός έδρας”.

Για το αν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από μία νίκη:
Ναι, γιατί όπως είπα και πριν θα βοηθήσει την ομάδα να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη και σε όλη την Ελλάδα. Πάντα τέτοιες μεγάλες νίκες βοηθούν τα σωματεία που προσπαθούν να μεγαλώσουν το brand name τους, να ακουστούν και κρατάμε αυτό. Μας δίνει ηρεμία για αρκετό διάστημα, γιατί έτσι, όπως είπα και πριν, έχουμε προβάδισμα και προχωράμε δυνατά”.

Για την απουσία του Έλις και την προσωπική του απόδοση:Ο Έλις είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά η ομάδα είναι δομημένη έτσι, ώστε να μην πληγεί αν κάποιος παίκτης απουσιάσει. Έχει χτιστεί σωστά με παίκτες που μπορούν να παίξουν δύο θέσεις. Εγώ δεν θέλω να σταθώ τόσο στα παιδιά που λείπουν. Σίγουρα θέλαμε να παίξουμε και για αυτόν, αλλά θέλω να σταθώ στα παιδιά που έχουν μείνει στην ομάδα και κυρίως στον Λεωνίδα Κασελάκη. Για εμένα ήταν ο πιο κομβικός παίκτης γιατί ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν του έβγαιναν τα πράγματα και θα μπορούσε να είχε “χαλάσει” το κεφάλι του, έμεινε συγκεντρωμένος και στο τέλος μας έδωσε και μεγάλα σουτ και μεγάλες άμυνες και θεωρώ ότι ήταν το παιδί που έκανε τη διαφορά”.

Για το αν αφιερώνει τη νίκη στην σπιτονοικοκυρά του, κυρία Αγγελική: “Σίγουρα. Η αλήθεια είναι ότι εδώ έχω βρει ανθρώπους που με αγαπάνε και είναι πάρα πολύ σημαντικό. Γιατί στο τέλος αυτής της πορείας, όσο κι αν νομίζουμε ότι κάνουμε κάτι, δεν κάνουμε απολύτως τίποτα. Μόνο οι άνθρωποι που γνωρίζεις σε αυτή την διαδρομή, είναι αυτοί που μένουν και είμαι πάρα πολύ τυχερός που έχω πάει σε πάρα πολλά μέρη και έχω γνωρίσει πάρα πολλούς ανθρώπους και θα κρατήσω κάποιους για όλη μου την ζωή. Οπότε είναι αφιερωμένη και στην κυρία Αγγελική που πολύ χαίρεται που με έχει στην Πάτρα και γενικά σε όλη την πόλη γιατί ξέρω ότι διψάει για μπάσκετ και ξέρω ότι θέλει να αγκαλιάσει την ομάδα. Ελπίζω αυτό το βήμα να τους φέρει όλους πιο κοντά σε εμάς”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.