Ιστιοπλοΐα: Ακυρώθηκε το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο RSX

Δύο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν  το διάστημα 22-28 Νοεμβρίου 2020 στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του "Athens International Sailing Center" αναγκάστηκε να ακυρώσει η ΕΙΟ λόγω του κορονοϊού. 

Δύο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν  το διάστημα 22-28 Νοεμβρίου 2020 στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του “Athens International Sailing Center” αναγκάστηκε να ακυρώσει η ΕΙΟ λόγω του κορονοϊού. 

Πρόκειται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX ανδρών – γυναικών και youth, καθώς και το παγκόσμιο πρωτάθλημα youth που ήταν να γίνει στο Καντίθ της Ισπανίας και λόγω της πανδημίας ανατέθηκε στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Για την διοίκηση της ΕΙΟ αυτή η απόφαση ήταν μονόδρομος, ειδικά μετά την αύξηση των κρουσμάτων και στη χώρα μας. Η Ομοσπονδία ήδη ενημέρωσε την διεθνή κλάση για τους λόγους της ακύρωσης των δύο διοργανώσεων.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΙ ΛΕΙΖΕΡ 4,7

Στο  πανέμορφο Αίγιο θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας που αφορά Περιφερειακό πρωτάθλημα και είναι αυτό της Νοτίου Ελλάδος. 

Διοργανωτής είναι ο τοπικός Ν.Ο Αιγίου «ο Ποσειδών», τα μέλη του οποίου είναι πανέτοιμα για την καλύτερη δυνατή οργάνωση σε στεριά και θάλασσα, πάντα σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο της υγειονομικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ. 

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 9 Αυγούστου. Θα γίνουν ιστιοδρομίες στις κατηγορίες Όπτιμιστ και Λέιζερ 4,7.

Επόμενος αγώνας  Περιφερειακού πρωταθλήματος είναι αυτός  για τα Νησιά του Αιγαίου που θα διοργανώσει η ΕΙΟ και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας. Αφορά τις κατηγορίες Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7 και έχει προγραμματιστεί από 28 έως 30 Αυγούστου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.