ΟΑΣΑ: Νέο δρομολόγιο λεωφορείου 123 Σαρωνίδα-Ανάβυσσος


Νέο δρομολόγιο λεωφορείου, με τον αριθμό 123 ξεκινά από σήμερα ο ΟΑΣΑ. Η νέα γραμμή θα κάνει κυκλικό δρομολόγιο και θα καλύπτει τη διαδρομή Σαρωνίδα-Ανάβυσσος.

Η νέα γραμμή θα έχει συχνότητα δρομολογίων ανά 35 λεπτά.

Θα εξυπηρετεί τις μετακινήσεις, από και προς την Αθήνα, των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Αναβύσσου – Παλαιάς Φώκαιας και των σπουδαστών της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα γραμμή 122 με την ονομασία «Στ. Ελληνικού – Σαρωνίδα». Υπενθυμίζεται ότι κάθε χρόνο μετακινούνται από τον Όμιλο ΟΑΣΑ 630 εκατομμύρια επιβάτες.

Η διαδρομή της νέας κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 123 «Σαρωνίδα –Ανάβυσσος», θα διέρχεται από τη Λεωφ. Σαρωνίδος, τη Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, την περιφερειακή Λεωφ. Λάκας, τη Λεωφ. Καραμανλή, ενώ θα κάνει στάση στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών ιδρύονται συνολικά 20 νέες στάσεις, ενώ θα χρησιμοποιούνται και πέντε υπάρχουσες.

Η νέα γραμμή ικανοποιεί ένα ευρύτατο διαχρονικό κοινωνικό αίτημα της περιοχής, που θα βοηθήσει σημαντικά την πρόσβαση των κατοίκων στην αγορά εργασίας, καθώς και στην εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των εκατοντάδων σπουδαστών της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου.

Γενικότερα ο ΟΑΣΑ διερευνά το τελευταίο διάστημα βελτιωτικές παρεμβάσεις των υφιστάμενων γραμμών, ύστερα από επιτόπια έρευνα των αρμόδιων υπηρεσιών και σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.