Ο Σπάρτακος γράφει ιστορία με το “8ο EMERALDS CUP SPARTACUS”,

Υψηλού επιπέδου μήτινγκ ρυθμικής θα γίνει το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Βασιλικών του νομού Θεσσαλονίκης με διοργανωτή τον Σπάρτακο, τον σύλλογο που υπηρετεί τη γυμναστική και έχει αναδείξει Ολυμπιονίκες

Ο Σπάρτακος συνεχίζει να γράφει τη δική του υπέροχη και ξεχωριστή ιστορία στον χώρο της γυμναστικής. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης με τα 34 χρόνια ιστορίας, ο σύλλογος που μεταξύ άλλων ανέδειξε Ολυμπιονίκες όπως ο Ιωάννης Μελισσανίδης και ο Δημοσθένης Ταμπάκος, πρωτοπορεί σε διάφορα επίπεδα και ένα από αυτά είναι και η διοργάνωση (για όγδοη φορά) του “EMERALDS CUP SPARTACUS”, του μήτινγκ που είναι θεσμός, του μήτινγκ της ρυθμικής γυμναστικής που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου στο Δ.Α.Κ. Βασιλικών του νομού Θεσσαλονίκης. 

Το συγκεριμένο μήτινγκ είναι μια συνάντηση υψηλού επιπέδου με έντονο ενδιαφέρον και συμμετοχές από το εξωτερικό. Αυτή τη χρονιά επί παραδείγματι, υπάρχει εκπροσώπηση -εκτός των άλλων- από αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας της Νοτίου Αφρικής. Επίσης θα υπάρχουν αθλήτριες από τη Βουλγαρία, τη Σουηδία, τη Ρωσία, τη Γερμανία και την Ισπανία. 

Για το συγκεκριμένο μήτινγκ δόθηκε στη Θεσσαλονίκη συνέντευξη Τύπου από όπου και η παραπάνω, σχετική φωτογραφία.
Η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου είπε, μεταξύ άλλων: «Ολες οι παρόμοιες προσπάθειες είναι εξαιρετικές γιατί δίνουν προοπτική στον αθλητισμό και το εισπράττει ο τόπος μας”.
Η πρώην Γ.Γ.Α., Κούλα Γιαννακίδου και μέλος του Σπάρτακου, είπε: ’’Γίνεται μία προσπάθεια άξια συγχαρητηρίων. Εύχομαι και φέτος οι αγώνες να έχουν επιτυχία. Είναι υψηλού επιπέδου και όσοι πάνε στο Δ.Α.Κ Βασιλικών θα φύγουν ενθουσιασμένοι».
Παρών και από τον Ειδικό Σύμβουλο του Γ.Γ.Α, Αλέξη Αδαμίδη. «Ο Σπάρτακος μετουσιώνει για την ΓΓΑ την έννοια του ερασιτεχνικού αθλητισμού και αποτελεί το αντίβαρο του επαγγελματικού. Αυτός είναι και ο λόγος που τελούν υπό την αιγίδα μας οι αγώνες», ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΘ Θέρμης, Νίκος Λαγός τόνισε: «Ο Δήμος μας είναι ευτυχής που ένα τόσο ιστορικό σωματείο (σ.σ.: ο Σπάρτακος) έχει έδρα τη Θέρμη. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να συμπαρασταθούμε στον Σπάρτακο όπως και στα υπόλοιπα 90 τμήματα που καλλιεργούν Ολυμπιακά αθλήματα σάλας και φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου μας. Ηδη βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών σε Τρίλοφο, Ν. Ραιδεστό και Ταγαράδες».
Η αρχιπροπονήτρια του Σπάρτακου, Αντριάνα Τσέτκοβα είπε: «Είναι ένα εξαιρετικό μίτινγκ με αθλητές υψηλού επιπέδου. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και να απολαύσουν τους αγώνες». 
Ολα αυτά έκαναν τον πρόεδρο του Σπάρτακου, Γιώργο Δέλλιο, να είναι ιδιαίτερα περήφανος και ικανοποιημένος: “«Η προσπάθεια που κάνουμε ώστε να υπάρχει συνέπια απέναντι στους αθλητές που συμμετέχουν είναι τεράστια και μάλιστα σε εποχή κρίσης. Δεν μας λυγίζουν τα προβλήματα, αντιθέτως μας δυναμώνουν. Φέτος προτιμήσαμε να έχουμε λιγότερες συμμετοχές, αλλά να είναι υψηλότερο το επίπεδο των αγώνων. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Εχουμε 170 συμμετοχές”, είπε και συμπλήρωσε ότι… “ο στόχος μας είναι την επόμενη χρονιά να κάνουμε μία διοργάνωση που θα μείνει στην ιστορία”. 
Οι αγώνες στους οποίους η είσοδος είναι ελεύθερη, αρχίζουν στο Σάββατο 20 Οκτωβρίου το πρωί και ολοκληρώνονται το απόγευμα της Κυριακής (21/10) στις 16:00. Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει το Σάββατο (20/10) στις 18:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.