Match Center
Πινγκ Πονγκ: Το 2ο ΓΕΛ Πεύκης πρώτευσε στο ομαδικό του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος
Με το αγώνισμα του ομαδικού μαθητών άρχισαν χτες Τετάρτη 17/04, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι Πανελλήνιοι Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-2024.
Στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της την αποδοχή του αιτήματος του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, μέχρι το τέλος Ιουλίου, χωρίς κανένα αντίτιμο, προκειμένου οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας.
Αφιέρωμα της Guardian στο Cheerleading και τις Αμαζόνες
Με αφορμή την ραγδαία ανάπτυξη του Cheerleading, που πλέον απαριθμεί πάνω από 10 εκατομμύρια αθλητές και αθλήτριες σε όλο τον κόσμο και εν όψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Ορλάντο των ΗΠΑ η βρετανική Guardian δημοσίευσε μεγάλο αφιέρωμα στο άθλημα του Cheerleading.
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία στα καλύτερά τους, με τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ να υποδέχεται 17.000 δρομείς!
H ομορφότερη στιγμή της χρονιάς πλησιάζει για τη Θεσσαλονίκη, που θα υποδεχτεί ένα ανθρώπινο ποτάμι 17.000 δρομέων την Κυριακή 21 Απριλίου και θα προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες μέσα από τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!
Με απόλυτη επιτυχία η Πρόβα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Επίσημη Πρόβα της Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία στις 15 Ιανουαρίου, μία μέρα πριν το Ολυμπιακό Φως ξεκινήσει το ταξίδι του για το Παρίσι.
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οργάνωσε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών (αίθουσα Αλέκα Σιούλη) επιστημονική ημερίδα με ομιλητές τον Δρ. Κατσικαδέλη Μιχάλη και τον αθλητικό ψυχολόγο Δρ. Ζαρώτη Γιάννη.
Με απόλυτη επιτυχία η Πρόβα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Επίσημη Πρόβα της Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία στις 15 Ιανουαρίου, μία μέρα πριν το Ολυμπιακό Φως ξεκινήσει το ταξίδι του για το Παρίσι.
Ο Μαρκουλάκης στους μίνι παμπαίδες και η Μαδέση στις μίνι παγκορασίδες πρωταθλητές Ελλάδας 2024
Ο Θεοφάνης-Φρίξος Μαρκουλάκης στους μίνι παμπαίδες και η Κλειώ Μαδέση στις μίνι παγκορασίδες είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας της περιόδου 2023-2024 στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
11η στο σύνθετο ατομικό η Λύτρα στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας
Με άνοδο δύο θέσεων στο σύνθετο ατομικό ολοκλήρωσε η Παναγιώτα Λύτρα την παρουσία της στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας, όπου έκανε την πρώτη της φετινή εμφάνιση με το εθνόσημο εκτός των συνόρων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το προ-Ολυμπιακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει σε ενάμιση μήνα στη Βουδαπέστη.
Ιστιοπλοΐα: Δυο ασημένια μετάλλια για τους Έλληνας στο Ευρωπαϊκό ILCA 4 Youth
Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ελληνες ιστιοπλόοι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ILCA 4 Youth που ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στην Ιζολα της Σλοβενίας με τη συμμετοχή 407 σκαφών από 37 χώρες.
Παγκόσμιο Προολυμπιακό διπλού μικτού: Ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους Σταματούρος/Παπαδημητρίου
Ολοκλήρωσαν την Παρασκευή(12/04) την αγωνιστική παρουσία τους στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά του διπλού μικτού, στο Χάβιροφ της Τσεχίας, οι Γιώργος Σταματούρος/Μαλαματένια Παπαδημητρίου.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.